DESPRE NOI

TTU TRANS

Ofera servicii de transport persone din Romania in peste 400 de locatii din Austria Germania Belgia si Olanda. Oferim pasagerilor nostri un transport fiabil si confortabil de la punctul de imbarcare pana la destinatie si preturi fara concurenta pentru serviciile noastre de transport

Parcul nostru include masini cu o capacitate de 8 si 19 locuri , autoutilitare de transport marfa si transport auto putand transporta confortabil si spontan pasagerii pana la destinatia dorita. Rezervati-va transportul cu masinile noastre prin intermediul site-ului nostru sau cu un apel catre personalul nostru de consiliere.

De mai bine de 10 ani, pasagerii nostri au apreciat serviciile de transport pe care le oferim pentru transportul de persoane in Europa si viceversa.

Compania TTU TRANS va pune la dispozitie 8 microbuze de ultima generatie, Volkswagen Caravelle T5 si T6, an de fabricatie 2017-2020,2 Ford Transit an de fabricatie 2018-2019 de 9 locuri dotate cu aer conditionat, cu care va puteti deplasa in siguranta pe rute flexible din Romania catre destinatii multiple din Austria, Germania, Belgia si Olanda, desigur, la preturi competitive.

De 2 ani efectuam transporturi de persoane cu regularitate zilnica, intre cele mai importanta orase din Europa.

MISIUNEA NOASTRA

Compania noastra are ca obiectiv principal siguranta si confortul clientilor nostrii. Soferii nostrii fiind atent selectati si cu o experienta vasta in domeniul transportului de persoane.

VIZIUNEA NOASTRA

Ne dorim sa ne extindem si sa ajungem una dintre cele mai mari companii de transport. In acelasi timp lucram constant la imbunatatirea serviciilor noastre pentru a satisface orice tip de client.

CALATORESTE ALATURI DE NOI!

(function () {
var options = {
whatsapp: ” 0770155846″, // WhatsApp number
call_to_action: „Doresti sa faci o rezervare?”, // Call to action
position: „left”, // Position may be ‘right’ or ‘left’
};
var proto = document.location.protocol, host = „getbutton.io”, url = proto + „//static.” + host;
var s = document.createElement(‘script’); s.type = ‘text/javascript’; s.async = true; s.src = url + ‘/widget-send-button/js/init.js’;
s.onload = function () { WhWidgetSendButton.init(host, proto, options); };
var x = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x);
})();