Informatii si rezervari:


TTuTrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz 8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg.


Grupurile de persoane care calatoresc alaturi de noi beneficiaza de reduceri importante, copiii intre 2 si 10 ani au 20% reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.Informatii si rezervari:
+40 770 155 846
office@ttutrans.ro

Info TTuTrans: +40 770 155 846 intre orele 8:00 si 23:00Compania TTU Trans ofera servicii de transport persoane din Romania in peste 600 de locatii din Austria, Germania, Belgia si Olanda. Oferim pasagerilor nostri un transport fiabil si confortabil de la punctul de imbarcare pana la destinatie.

Parcul nostru include 8 masini cu o capacitate de 8 locuri si 1 masina de 19 locuri pentru transport persoane, 2 autoutilitare de transport colete si marfa, 1 autotransportatoare de masini.

Toate masinile companiei TTU TRANS sunt noi incepand de la anul 2018, dotate cu aer conditionat, incarcator pentru telefoane sau tablete cu care va puteti deplasa in siguranta pe rute flexible din Romania catre destinatii multiple din Austria, Germania, Belgia si Olanda, desigur, la preturi competitive pentru serviciile noastre de transport.